Pages

Friday, 24 August 2012

Dear Ex :(~

Muka  Lite mc pink panters sewaaktu couple dgn ex ~
 
 
Asalamualaikom ..
hye , sory lah nisha dh lama ta update . ;>Nisha ta tumpu sangat dkat blog nie .. nisha tumpu dkat blog lagy satu ..
nisha aktif dkat blog nisha yg first ..Blog Ni nisha nk buad 'Story of my life . "
okeyy , tetibe nisha nk update pasl ex-bf nisha yg dlu :_
 
 
Dulu kite ingat lagy sewaktu first time kau minta couple dgn aku . ~. alangkah bahagie nya dunia sewaktu tuhh ..
"Eh , kalau gituh kau couple dgn aku lah " ayat kau semase nk mntak kouple dgn aku ..aku dgn bodohnya , dan rela hati terima kau sbagai  bf aku . start dri tuhh aku mulla suka dgn kau sygg ~ :P
then kiter chat right? percintaan kita ni ala-2 percintaan dlm lagu najwa latif - cinta muka buku .. Kau ddk Kedah aku ddk jb .. sesuai tuhhhh ;> weyh kau nk thu ta kenangan ayat-2 kau ttp ada kat otak akuu~ nntah knapa bila aku teringat sesuatu mesti aku kne ingt knangan ayat kau tuhh .~ serius aku rindu ayat tuhhh~ .Kau panhgil aku syg , aku pangil kau syg ..paleng yg aku ta dpt lupakan knangan yg nie
 
 
kau : Syg tlong saya .
Aku : kenapa syg?
kau : sebelah sya ada budak-2 gilerrr nie ..
aku : so ? awk ta giler skali lah eh?
kau : saya hanye gilerkan awk sorang jerk ..
 
Kan sayg ? kau ingat ta ?serious bile-2 nk dingatkan balekk ayat tuhhh palen aku suka ! :D
tapy malangnya kau tipuuuuuu aku :P kau ckp kau syg aku . tpy knapa kau tipuuu aku dgn bodohh ? kau ckp kau mmg tader saper-2 melainkan  aku .tpyyyyy? mmg btol ckp org . mulut boleh kata ye tpy hati tidak sbb hati tdak boleh brcakap :P
Ada bdk pompuan add aku then dia ckp dgn baiknya .
awk couple dgn A````` eh? aku pon ckp ye dan knapa? kau nkk thu dia ckp selepas tuhhh ? dia ckp yg kau prnah jady bf kau selama 7 bulan dan baru semalam brekk sbb aku :Paku tgh couple gan kau sygg ~ so kau mndua kan aku dgn pompuan tuhhh gilerrrr ~ :P
tapy waktu sbb aku trlalu syg kan kau , aku sbar dan ramai pompuan yg berkata dgn aku mcm gituh .aku ngadu dkat kakak dan sepupu rapat aku . dia srh aku break dgn kau , tapy aku ta nak . sbb ? aku sygg kan kau  bangang !!!dn kita bahagie buad smentare  pada selepas aku off fb aku , aku bkk fb kakak aku .. hahaha , kau ta thukan aku ada kakak? dan kakak aku adalah slah seorg friendlist kau? mmg sngaje aku ta nk bagy thu .. then aku chat dgn .. bla-2....
aku pon brpure pure tanye " awk ada gf ta ? dan dgn bangge nya dan muka ta thu mal kau pon mnjawb " taada , kenapa? " Bodoh ta syg? bodohkan?
aku off fb kakak aku , aku on fb aku .. dgn sedihnya aku melafazkan yg aku nk putus dgn kau ! kau tnye kenapa. aku jawab aku nk study , aku nk belajar dlu .kan syg?~ tpy sbenarnya aku tipu kau sbb kau ta mngaku yg ada gf !au nanges tau ! aku ngadu dkat sepupu rapat aku , aku mrh  family aku sbb kau !!!
kau dh tahu kan mengapa ,dan kenapa aku brek dgn kau./:P
Hahaha, mmg sedeh bile diingatkan balekk ;<<
mulai aru tuh aku nk benci kau ! tapy ta  boley ,.. sbb? aku syg kau !!!!!!!!!!!!!!!!!!
bila aku dh ta ingat smua tuh sampai skarang aku dh lupakan kau ! yeahh ! aku brjaya ! dan kau nk thu ta? Kau ada pemulaaan dan terakhirk lelaki untuk aku terima sjak aku  jadii gilerr dgn kau ..
tapy aku sh ! kau adalah bayang-2 sjaak kita kopule dan kita brek . kau ta prnah wujud dkat hati aku ! msti kau pon sama kan?
yg nie jek lah aku boleh bagy thu kat kau ..
kau bace , kau saket aty??? terpulang . yg penting aku dh maafkan sgale kesalahan kau dluu walaupon kau ta nmpak sengalll ~~~~~~~
k bye asalamualaikom....



No comments:

Post a Comment